Rólunk írták

Perlátorok és egyéb csodaszerek

2012. 05. 10.
Vízcsapot különbözõ szempontok alapján választhatunk. Vadonatúj vagy felújított fürdőszobába a helyiség stílusánakmeg felelő, divatos szerel vénydukál. Ha csak egy kényszerű csapcseréről van szó, akkor inkább az alacsony ár csábításának engedünk. Nagyon valószínű, hogy egyik esetben sem a csap takarékos működésének a kérdése szerepel döntő tényezőként.
Tiszta vizet Afrikának!

Tiszta vizet Afrikának!

2011. 03. 02.
Magyarország, Budapest - Az afrikai országok rohamos fejlődésének következményeként folyamatosan nő az ivóvíz igény a kontinensen, miközben a források szűkösek. A világ fejlettebb országaiban és Afrika nagyvárosaiban viszont általános jelenség a pazarlás. Az aránytalanságok megszüntetése érdekében a NuovaEnergia International és az Afrika Holding új stratégiát ajánl, nem csak Afrikának.

"ZÖLD" ÉTTEREM - Vízdíjemelés után vízdíjcsökkentés!

2011. 02. 28.
Energiatakarékos zöld beruházások? Sokunkban felmerülhet a kérdés: mibe kerül majd ez nekem, vagy mennyi a megtérülési idő?
Ivóvízünk és pénztárcánk

Ivóvízünk és pénztárcánk

2011. 02. 15.
Miközben a vízdíj, csatornadíj és a vízmelegítésre használt energia ára folyamatosan emelkedik, addig az intézmények – szűkös költségvetésük ellenére – a szükséges vízmennyiség többszörösét használják el, mely súlyos gazdálkodási nehézségeket jelent számukra. A többletköltségek kigazdálkodása mellett a tartalékok csökkennek, és egyre kevesebb pénz jut az esetleges modernizációra. Mindezeket megfontolva kezdte meg cégünk, a NuovaEnergia Kft. az Intézmények országos vízfogyasztáscsökkentő programját, melynek keretein belül modern fogyasztáscsökkentő eszközeinket építjük be intézmények vízvételi pontjaiba (csaptelepek, zuhanyzók) DÍJMENTESEN. Cserébe mindössze a megtakarítás egy részét kérjük, így az érintett intézmény – külön beruházás nélkül – rizikómentesen modernizálhatja vízvételi pontjait.

NuovaEnergia termékekTőzsde hírek