Tiszta vizet Afrikának!
2011. 03. 02.  Szerző: NuovaEnergia
Magyarország, Budapest - Az afrikai országok rohamos fejlődésének következményeként folyamatosan nő az ivóvíz igény a kontinensen, miközben a források szűkösek. A világ fejlettebb országaiban és Afrika nagyvárosaiban viszont általános jelenség a pazarlás. Az aránytalanságok megszüntetése érdekében a NuovaEnergia International és az Afrika Holding új stratégiát ajánl, nem csak Afrikának.

 A csúcstechnológiát képviselő AMFAG Airforce One csaptelepekre és zuhanyzókra szerelhető vízadagolóinak köszönhetően komoly megtakarítás, és az ivóvíz bázis átfogó fejlesztése nélkül is jelentős hálózatbővítés érhető el. A fogyasztást 50, helyenként 75%-al lehet csökkenteni. Vagyis a korszerű technológia alkalmazásának köszönhetőn abból a vízmennyiségből, ami korábban ötmillió lakos fogyasztását fedezte, tíz-tizenötmillió embert is el lehet látni jó minőségű, tiszta ivóvízzel a nagyobb településeken és vonzáskörzetükben.

Világszínvonalú csúcstechnológia

 
Az AMFAG Airforce One Long Life rendszer a hagyományos csapvégek élettartamához képest akár tízszer annyi ideig működik különösebb karbantartás nélkül. Ez a kiemelkedő eredmény a több mint harminc évre visszatekintő AMFAG gyár hosszú évekig tartó kísérleteinek, a válogatott speciális alapanyagoknak, a gyártó magasan képzett szakembereinek, valamint a csúcstechnológiát képviselő, megbízható robot és lézertechnikának egyaránt köszönhető.

Felhasználási területek

 
A lakossági felhasználás mellett számottevő fogyasztáscsökkenés érhető el – fontos megjegyezni, hogy a megszokott komfortérzet megtartása mellett – közösségi intézményekben, kórházakban, irodaházakban, hotelekben, egyéb közintézményekben. Ma már többtízezer európai intézmény, köztük neves luxushotelek, és több millió háztartás használja az AMFAG Airforce One vízadagolóit.

Óvjuk meg együtt a Földet!

A rendszer alkalmazásával a víz melegítéséhez szükséges széndioxid kibocsátás is mérsékelhető, így az AMFAG Airforce One afrikai elterjedése hosszú távon segít a klímaváltozás kedvezőtlen hatásainak kivédésében, bolygónk megőrzésében. Ami közös ügyünk.

A rendszert bemutató rövidfilm: http://www.nuovaenergia.eu/en/products/AIRFORCE-ONE/13/14/

 

Szerkesztette: AfriPORT szerkesztőség   

 
Vissza

NuovaEnergia termékekTőzsde hírek