Tiszta vizet az egészséges világért!
2010. 03. 12.  Szerző: NuovaEnergia
Az idei Víz Világnapjának a fenti cím a mottója. A Víz Világnapját az ENSZ kezdeményezésére minden évben március 22-én ünnepeljük. Az idei rendezvénysorozat a vizek tisztaságának megőrzését tűzte ki központi témájának, aminek szerepét és fontosságát a jövő generációinak tekintetében nem lehet eleget hangsúlyozni.

A Víz Világnapját az ENSZ kezdeményezésére minden évben március 22-én ünnepeljük.  Az idei rendezvénysorozat a vizek tisztaságának megőrzését tűzte ki központi témájának, aminek szerepét és fontosságát a jövő generációinak tekintetében nem lehet eleget hangsúlyozni. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium évről évre megjelöl egy központi helyszínt, ahol közösen emlékezhetünk meg a Víz Világnapjáról. Idén a központi ünnepség 2010. március 22.-én Pécsen lesz.

Szintén a Víz Világnapja apropóján a 14 év alatti gyermekek ingyen látogathatják a Fővárosi Állatkertet március 22-én, ahol változatos programok várják az érdeklődőket – melyek többek között segítenek az érdeklődőknek feltárni  a vízzel kapcsolatos környezetvédelmi nehézségeket.

Minden kedves ügyfelünket arra buzdítunk, csatlakozzon az országos programok egyikéhez lakóhelye közelében, ezzel tisztelegve a víz jelentősége előtt!

NuovaEnergia Kft.
Vissza

NuovaEnergia termékekTőzsde hírek