"ZÖLD" ÉTTEREM - Vízdíjemelés után vízdíjcsökkentés!
2011. 02. 28.  Szerző: NuovaEnergia
Energiatakarékos zöld beruházások? Sokunkban felmerülhet a kérdés: mibe kerül majd ez nekem, vagy mennyi a megtérülési idő?

 Nos, itt az első vízbázis-védelmi és energiahatékonysági cég, konkrét számításokkal és megelégedett ügyfélkörrel, kiváló referenciákkal rendelkező „filléres” beruházással, amivel a vízdíjat, csatornadíjat, és a vízmelegítésre használt energiát (gáz, villanyáram) csökkenthetjük akár harminc százalékkal! Elég utánaszámolni, ellenőrizni a számlákat és máris kiderül, akár évente többszázezer, de az is lehet több millió forintról van szó. Persze megtakarításban és nem kiadásban! A beruházás garantáltan megtérül már az első három-négy hónapban! Nos.

Jó üzlet? 

Ha ez a cég felajánlja, hogy a beruházást saját maga finanszírozza és kizárólagos forgalmazásában lévő, bolti kereskedelemben nem kapható speciális termékeit INGYEN beszereli a két éves megtakarítás feléért cserébe, az elfogadható ajánlat?

Igen, jó üzlet és valóban az ! 


Beruházás nélkül, a megtakarítás feléért! Csakhogy ha megvennénk tőle, akkor lehet egyharmadába kerülne és még jobban járnánk mi, étterem, szállodatulajdonosok is. Nemhiába a cég mottója: „Drágább nem megvenni, mint megvenni.” 

Ügyfélkörükhöz tartoznak a legnevesebb szállodák, a Hévízi luxushotel, a Török étterem, számos kisvendéglő, és ha ez még nem volna elég, akkor a cégvezetés több száz közintézményt, iskolákat, 
óvodákat, nyugdíjas otthonokat sorakoztat fel palettáján, a több mint tizenkétezer magyarországi háztartás mellett ahol bizonyított a megtakarítás, EGYETLEN PANASZ NÉLKÜL! Talán már minden felelős vezető, ki e sorokat olvassa ráismert a szóban forgó cégre. Talán éppen szállodatulajdonos ismerősétől, de lehet hogy szomszédjától hallott a NuovaEnergia Környezetvédelmi és Energiahatékonysági Kft-ről. 

A NuovaEnergia Kft. a hagyományos perlátorokkal szemben olyan vízadagoló csapvégeket és zuhanybetéteket forgalmaz, melyek drasztikusan csökkentik a már meglévő csaptelepek fogyasztását a megszokott komfortérzet megtartása mellett. A vízvételi pontokon akár 50-75%-os mérhető megtakarítás, és a folyóvíz ily mértékű megtakarítása 25-30% megtakarítást eredményez az összfogyasztáshoz mérten. Ezt már felszerelt szállodák írásba adják és igazolják. Továbbá a cég termékei (sajnos csak náluk lehet kapni) vegyszerek használata nélkül megoldják a vízkő problémáját is az elkövetkező tíz éves garanciális időre. Mindezt mennyiért? Ingyen, vagy egy átlagos pörkölt áráért csaptelepenként és zuhanyzónként.

Kérjen bővebb felvilágosítást és árajánlatot az ettermek@nuovaenergia.hu e-mail címen.

„ DRÁGÁBB NEM MEGVENNI, MINT MEGVENNI.”

Forrás: pincerujsag.hu
Vissza

NuovaEnergia termékekTőzsde hírek